Erf recht
Erven startpagina

Erf recht

Sorteer de koppelingen in deze erf recht rubriek op:  

3 gerelateerde rubrieken:

Erfrecht 2003 uitgelegd

Een 'eenvoudige' uitleg van het Nieuwe Erfrecht, voor zover dat mogelijk is. De belangrijkste wijziging is dat de langstlevende echtgenoot meer rechten krijgt.

Notaris.nl > erfrecht

Hier vindt u alles wat u weten moet over het erfrecht na 1 januari 2003

Notaristarieven.nl > erfrecht

Alles over erven voor én na 1 januari 2003 op een rijtje. Aandacht voor o.a. onterving van kind en echtgenoot, internationaal erfrecht, schenkingen, successierecht, registergoed en ouderlijke boedelverdeling. Ook informatie over het oude erfrecht is op deze site te raadplegen.

Nieuw Erfrecht

Het tijdschrift Nieuw Erfrecht van Boom Juridische Uitgevers verschijnt zes keer per jaar. Het blad doet verslag over het nieuwe erfrecht en besteed aandacht aan het wetgevingsproces, de rechtspraak en de notariële praktijk.

Postbus 51 > erfrecht

In de brochure over erfrecht van Postbus 51 krijgt u informatie over de veranderingen van het erfrecht en wat dit betekent voor de erfgenamen. De brochure kunt u online bekijken in PDF formaat of gratis bestellen.

Justitie.nl > erfrecht

Justitie.nl over het nieuwe erfrecht. Het erfrecht per 1 januari 2003 geeft de langstlevende echtgenoot een betere bescherming en kinderen minder rechten. Op de site kunt u een aantal publicaties over erfrecht in PDF formaat downloaden.

Erfrecht startpagina

NB.nl > erfrecht

Nieuwsbrief Online special over het nieuwe erfrecht. Aan bod komen onder meer de wettelijke verdeling, het testament, de legitieme portie, stiefkinderen en adoptiekinderen.

Beeldrijk.org > erfrecht

De hoofdlijnen in het nieuwe stelsel van erfrechtbepalingen. Aan bod komen o.a. de wettelijke boedelverdeling, het testament, de kinderen, de partner, onterving, wilsrechten en vruchtgebruik.

AKD.nl > erfrecht

Prinsen van Wijmen advocaten en notarissen. De site biedt een handige link naar het boekje 'Het erfrecht vanaf 1 januari 2003: een praktische toelichting'.

Planet.nl > erfrecht

Special van Planet.nl over het nieuwe erfrecht. Aan bod komen onder meer successierechten, schenken en bedrijfsopvolging.

Wagner & Partners

Wagner & Partners over het nieuwe erfrecht. Op de site is gratis het kennisboekje erfrecht te downloaden in PDF formaat.

Terug naar erven | Suggesties voor erf recht? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen